بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق گزارش هیئت امور اسرا از شرایط وخیم انسانی و بهداشتی زندان‌های رژیم صهیونیستی دیدار عراقچی با وزرای خارجه مصر و عمان در اسلو تماس تلفنی عارف با استاندار بوشهر | تاکید بر تسریع امدادرسانی به حادثه پتروشیمی بندر دیر سنایی: گردشگری سلامت بخشی از دیپلماسی عمومی و قدرت نرم کشور است رئیس جمهور سابق آرژانتین به ۶ سال زندان محکوم شد عید‌ی غدیری به عدالت‌خواهان ترامپ: لس آنجلس را آزاد خواهیم کرد طحان نظیف: لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه تائید شد اعتراضات آمریکا به ایالت کنتاکی کشید بازداشت بیش از ۱۷ هزار فلسطینی از آغاز جنگ غزه عراقچی خطاب به ترامپ: عاری بودن ایران از سلاح هسته‌ای می‌تواند به پایه اصلی توافق بین ایران و امریکا تبدیل شود آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد تبیین برای بیداری جامعه ضروری است | روحیه مبارزه طلبی باید محور فعالیت نیروی‌های انقلابی باشد ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران نگرانی اتحادیه اروپا را برانگیخت تأکید عراقچی بر ادامه غنی‌سازی در ایران یورش بن گویر و همراهانش به مسجد الاقصی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سیگنال مثبت مجلس به مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد سخنگوی دولت: کالابرگ الکترونیک با دستور رئیس جمهور برای تمام هفت دهک جامعه باید پرداخت شود بهروزآذر از مجلس گلایه کرد | تغییرات ماهوی جدی در لایحه منع خشونت علیه زنان موافقت احزاب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با رای‌گیری برای انحلال پارلمان رئیس سازمان انرژی اتمی: گزارش جدید آژانس فوق العاده سیاسی است اولیانوف: ایران حق کامل غنی‌سازی اورانیوم دارد نتانیاهو، جهان عرب را بر سر مساله فلسطین متحد کرد قالیباف: مجلس خود را موظف به صیانت از قانون راهبردی برای لغو تحریم‌ها می‌داند برکناری شهردار گناباد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) لحظه به لحظه با حاشیه‌های حیاط دولت (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم
سرخط خبرها

قالیباف: سوریه خطِ مقدم جبهه مقاومت است| رئیس مجلس الجزایر: خواهان تقویت روابط با ایران هستیم

  • کد خبر: ۱۴۷۸۲۴
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۸
قالیباف: سوریه خطِ مقدم جبهه مقاومت است| رئیس مجلس الجزایر: خواهان تقویت روابط با ایران هستیم
رؤسای مجالس ایران و الجزایر با اشاره به طراحی‌های دشمن علیه جهان اسلام و توهین به مقدسات مسلمانان، بر همبستگی و وحدت مسلمانان برای مقابله با طراحی‌های دشمن تاکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که عصر روز گذشته (شنبه، ۸ بهمن‌ماه) به منظور شرکت در هفدهمین اجلاس پارلمانی سازمان همکاری‌های اسلامی وارد الجزیره شده بود، در نخستین ساعات بامداد امروز مورد استقبال رسمی ابراهیم بوغالی رئیس مجلس الجزایر قرار گرفت و گفت و گویی در بدو ورود با وی داشت.

وی در ابتدای این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در الجزایر، گفت: مجموعه مسئولان ایران چه در مجلس و چه دولت و چه مردم ایران نگاهی مثبت و نزدیک نسبت به مردم الجزایر و مسئولان این کشور دارند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه انقلاب دو کشور باعث قرابت بیشتر ملت‌ها نیز شد، گفت: امیدواریم گسترش روابط میان دو کشور چه در حوزه دولت و چه در حوزه پارلمان بتواند به گسترش روابط در حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی، همچنین وحدت جهان اسلام و مبارزه با رژیم صهیونیستی و دفاع از مردم مظلوم فلسطین بیانجامد.

وی در ادامه با ابراز امیدواری از ثمربخشی نتیجه این اجلاس، عنوان کرد: این روز‌ها دولت‌های غربی به دنبال اسلام هراسی و مبارزه با مسلمانان بوده و با آتش زدن قرآن به همه مسلمانان توهین کردند همچنین فشار‌های دولت جدید اسرائیل به مردم فلسطین نیز افزایش یافته است البته فلسطینی‌ها نیز در این روز‌ها درس بزرگی به آن‌ها دادند لذا امیدواریم این کنفرانس با میزبانی شما کنفرانس مؤثری برای مقابله با طراحی‌های دشمنان باشد.

قالیباف در ادامه با تأکید بر اینکه قطعا موضوع فلسطین موضوع اول جهان اسلام است، یادآور شد: ما کشور‌های اسلامی باید متوجه باشیم که رژیم صهیونیستی به دنبال این است که موضوع فلسطین را از دستورکار جهان اسلام خارج کند. آن‌ها به دنبال این هستند که وحدت میان کشور‌های اسلامی را بر هم زده و ارتباط دولت‌های اسلامی با رژیم صهیونیستی را برقرار و آن را تابوشکنی کنند. دولت‌های اسلامی و مخصوصا امت‌ها باید به گونه‌ای هزینه این کار را بالا ببرند که هیچ دولت اسلامی جرأت برقراری ارتباط با رژیم صهیونیستی را نداشته باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان ضمن تشکر از دولت و مجلس الجزایر که در میان کشور‌های عربی و اسلامی در حوزه فلسطین پیشتاز هستند، خاطرنشان کرد: امروز سوریه کشور خط مقدم جبهه مقاومت است از این رو از مواضع شما در این خصوص هم تشکر می‌کنیم.

ابراهیم بوغالی نیز در این دیدار ضمن تشکر از حضور دکتر قالیباف برای شرکت در این اجلاس گفت: ما به دستاورد‌های جمهوری اسلامی در حوزه‌های مختلف افتخار کرده و خواهان تقویت روابط میان دو ملت هستیم.

رئیس مجلس کشور الجزایر ادامه داد: ما در سطح پارلمان‌های دو کشور خواهان تحکیم روابط میان یکدیگر به خصوص در حوزه تجاری هستیم و اینکه مجلس شورای اسلامی و مجلس خلق ملی الجزایر بتوانند بیشتر با هم همکاری کنند.

وی در ادامه آرمان فلسطین را مسأله جوهری و اصلی دانست و افزود: ما در اجلاس اتحادیه عرب که در الجزایر برگزار شد توانستیم این آرمان را به جایگاه اصلی خود به عنوان مسأله اصلی جهان اسلام بازگردانیم.

بوغالی اضافه کرد: الجزایر تلاش می‌کند تا کشور فلسطین بتواند به عضویت کامل در سازمان ملل دربیاید. در این بین خواسته ما از گروه‌های فلسطینی این است که با هم متحد باشند که این اتحاد باعث قدرت آن‌ها برای ایستادگی در برابر رژیم صهیونیستی می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه تمامی تجاوز‌ها علیه اسلام و قرآن سوزی اخیر نشان می‌دهد اسلام عین حق و حقیقت است، گفت: ما با چالش‌های این چنینی روبرو هستیم و این چالش‌ها این مسئولیت را برای ما و همه مسلمانان می‌آورد که با جدیت تصویر درستی از اسلام نشان دهیم، دینی که پر از محبت است و مسلمانان در آن هیچ گاه نگاه خصمانه به غیرمسلمانان ندارند.

رئیس مجلس کشور الجزایر در پایان با بیان اینکه باید سازوکار‌هایی برای حمایت از دین اسلام که یک دین برحق است بیاندیشیم، ابراز داشت: دشمنان تلاش دارند از ارزش‌های دین اسلام بکاهند، اما موفق نمی‌شوند لذا باید رهیافتی برای حفاظت از مسلمانان داشته باشیم. مطمئن باشید تا زمانی که ایران و الجزایر برقرار هستند، آرمان فلسطین از دستورکار کشور‌های اسلامی حذف نخواهد شد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->